Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Θερμαϊκού: Εθελοντική δράση στον Ποταμό Επανομής – Μικροί και μεγάλοι καθάρισαν την ακτή

Εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή του Ποταμού Επανομής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (8/5) με την συνεργασία της εθελοντικής ομάδας Θερμαϊκού, καθώς και άλλων ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές συγκέντρωσαν 80 σακούλες σκουπίδια και 102 σακούλες ανακυκλώσιμα.

Στο σημείο παραβρέθηκε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Τσαμασλής Γιώργος, ο οποίος και καλωσόρισε όλους τους εθελοντές και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που ήταν αρκετά. Μαζί με τον δήμαρχο παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Κούτουκας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Χρήστος Βογιατζής, οι οποίοι συνομίλησαν με τους εθελοντές και με ιδιαίτερη χαρά τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους στο Ποταμό της Επανομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ναυτιλίας και Αλιείας υποστηρίζει τις δράσεις και προσφέροντας μια οικολογική πάνινη τσάντα σε όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους.

Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και διοργανωτής των δράσεων, Δημήτρης Πασχαλιάς, ευχαρίστησε όλους όσοι στέκονται στο πλευρό των δράσεων και ειδικότερα για την σημερινή που έλαβε χώρα στην Επανομή:

Τους Green Ambassadors Alumil που ήρθαν στην περιοχή της Επανομής με τις οικογένειες τους και η συμμετοχή τους έφερε το τελικό αποτέλεσμα της συγκομιδής – 182 σακούλες,
την Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού,
τους Φίλους Φαναρίου – Natura Επανομής,
την ομάδα του Save your Hood Thessakiniki που είναι πάντα παρούσα σε κάθε κάλεσμα,
τον Σ.Ε.Α.Κ.Μ. ΑΡΙΩΝ Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Κ.Μακεδονίας,
την ΕΝΑΛΕΙΑ για την παραλαβή με κάδο των πλαστικών και όλων των ανακυκλούμενων,
τον Βαγγέλη Μίχο, τον Χριστόφορο Γαβρα, τον Ιωάννη Κοριτσίδη, την Αγγελική Κανούλα, τον Κώστα Γενίκη και τον μικρό Τρύφωνα που σε κάθε καθαρισμό είναι εκεί
και τέλος τους εργαζόμενους της καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου Θερμαϊκού για την υποστήριξη και την άμεση παραλαβή των σκουπιδιών και των ογκωδών,
και όλους εσάς που ήρθατε αψηφώντας τον δυνατό αέρα, με τα παιδιά σας και μοιραστήκαμε το χαμόγελο και τη χαρά αυτής της δράσης!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καλός ο καιρός το Σάββατο -Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις

Επόμενα Ραντεβού για να είναι όλη η ακτογραμμή μας καθαρή: Sea Days – Municipality of Thermaikos
ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ / Κυριακή 9 Μαΐου στις 11:00 π.μ., στο παρκινγκ του Ριβιέρα για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια της παραλίας του Αγγελοχωρίου
Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ / Σάββατο 15 & Κυριακή 16 Μαΐου, 10:00 π.μ., σημείο έναρξης: Ι.Ν. Αγίου Νικολάου
ΠΕΡΑΙΑ – Ν. ΕΠΙΒΑΤΕΣ – ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ / Σάββατο 5 Ιουνίου, 9:30 π.μ. – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος! Σημείο έναρξης: Αρχή παραλίας Περαίας (Θέρος bar).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ