Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εδιωξαν 49χρονο από νοσοκομείο στην Πάτρα και πέθανε από έμφραγμα λίγα μέτρα μακριά -Διετάχθη έρευνα

Σοκ προκαλεί η τραγική είδηση του θανάτου 49χρονου, από έμφραγμα, στην Πάτρα, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια, αλλά επειδή δεν εφημέρευαν τον έδιωξαν και πέθανε λίγα μέτρα μακριά, στο δρόμο.

Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, παρουσίασε συμπτώματα εμφράγματος και μετέβη στο νοσοκομείο «Αγίος Ανδρέας» στην Πάτρα. Οι συγγενείς του Πατρινού ζαχαροπλάστη Θεόδωρου Νεμουτιάνου υποστηρίζουν ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και το προσωπικό τού ζήτησε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο που εφημέρευε. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού, σε αυτοκίνητο συγγενούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε να διενεργηθεί κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Τραγωδία στην Πάτρα: Το χρονικό του θανάτου του 49χρονου

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται συγγενείς του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας έφτασε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη. Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Αρπαγή 10χρονης: Μαρτυρία για την 33χρονη κοκκινομάλλα – «Όταν χώρισε έγινε μια άλλη»

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού. Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με το tempo24.news η απώλεια του 49χρονου είναι η δεύτερη που «μετρά» η οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες από τη ζωή έφυγε η αδελφή του, η 44χρονη Ελπινίκη Νεμουτιάνου, νοσηλευόμενη με κορωνοϊό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ