Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκπλήξεις από Τσίπρα: «Αναγκαίο κακό» η συγκυβέρνηση με τον Καμμένο, εμβολιάστηκε ο Πολάκης, «ανοιχτό μυαλό» ο Στυλιανίδης

Ειδήσεις έβγαλε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας ότι έχει εμβολιαστεί και ο Παύλος Πολάκης και χαρακτηρίζοντας «αναγκαίο κακό» τη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, το 2015.

Σε συνέντευξή του στο Open και στην Πόπη Τσαπανίδου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην εμπλοκή με το θέμα του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Οπως υποστήριξε, γνώριζε από την προηγούμενη Δευτέρα, την κρούση στον κ. Αποστολάκη. «Γνωριζα μια εβδομάδα οτι ο κ. Αποστολάκης έχει δεχθεί κρούση», είπε, προσθέτοντας ότι ο κ. Αποστολάκης δεν είναι απλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πρώην υπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε αισιόδοξος – παρά τις δημοσκοπήσεις – ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα είναι η ραχοκοκαλιά της επόμενης κυβέρνησης του τόπου».

Στο ερώτημα γιατί δεν ζητά εκλογές, απάντησε πως «έχω πια την εμπειρία να μην καθοδηγούμαι από τις εξάρσεις της στιγμής και να γνωρίζω ότι καμία κυβέρνηση δεν πήγε σε εκλογές επειδή του το ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα επιμείνω στη στάση ευθύνης».

Εκτίμησε δε ότι θα γίνουν εκλογές πολύ σύντομα εντός του 2022 καθώς ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αντέξει τις συνθήκες που δημιουργούνται.

Τσίπρας: Εχει εμβολιαστεί ο Παύλος Πολάκης -Το sms στον Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε, δε, ότι ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί πριν από λίγες ημέρες. «Ολα τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι. Ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί. Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο και τις προηγούμενες ημέρες εμβολιάστηκε», δήλωσε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ο καιρός για σήμερα Τρίτη 22/9 - Πού θα έχουμε μπόρες

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN, Πόπη Τσαπανίδου, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα το παρασκήνιο πίσω από τον εμβολιασμό του κ. Πολάκη. «Δεν υπάρχει παρασκήνιο. Οταν είχε ανακοινώσει οτι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, του υπενθύμισα ότι έχει κάνει μια δήλωση και μου είπε θα μείνω σε αυτή», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εχθές το απόγευμα μου έστειλε το sms με την εικόνα του εμβολιασμού και οτι έκανε την υπόσχεση του πράξη». Οπως του είπε, «έγω δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στα πλαίσια της επιστημονικής μου προσέγγισης»

Τσίπρας για Στυλιανίδη: Εχει ανοικτό μυαλό

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Χρήστου Στυλιανίδη στη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Τσίπρας είπε ότι τον γνωρίζει και έχουν συνεργαστεί μαζί του από την εποχή που ήταν ευρωπαίος Επίτροπος, χαρακτηρίζοντας ως πολιτικό με ανοιχτό μυαλό, ωστόσο δε γνωρίζει τις δυνατότητές του για το συγκεκριμένο υπουργείο.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και το γεγονός ότι ο κ. Στυλιανίδης δεν είναι στέλεχος της ΝΔ, λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «δεν μπόρεσε να βρει άριστα στελέχη στην Επικράτεια».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ