Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΑΣ: Κινηματογραφική επιχείρηση για τη μεταφορά του Νίκου Παλαιοκώστα στο νοσοκομείο

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την ΕΛΑΣ για τη μεταφορά του κρατούμενου Νίκου Παλαιοκώστα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου όπου κρατείται.

Όπως αναφέρει το tempo24, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε με αλεξίσφαιρο όχημα και με τη συνδρομή ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ στην οφθαλμολογική κλινική, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

 Σε άσχημη κατάσταση ο βαρυποινίτης
Σύμφωνα με πληροφορίες του Thetoc.gr, ο αδερφός του δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προγραμματισμένη επέμβαση και πιο συγκεκριμένα για απόφραξη κροταφικής φλέβας που του προκαλεί απώλεια όρασης.

Ο βαρυποινίτης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση καθώς πάσχει από ζάχαρο ενώ έχει προβλήματα στην καρδιά και τα νεφρά. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται στο νοσοκομείο καθώς έχει παραπονεθεί ξανά για πόνους και προβλήματα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ρόδος: Σε κάδο πλυντηρίου και κουτί αναψυκτικού έκρυβαν ηρωίνη

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας έχει λάβει δρακόντεια μέτρα για τον Νίκο Παλαιοκώστα, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου από το 2006 ενώ ήδη σχεδιάζει την εκ νέου μεταφορά του στις 9 Δεκεμβρίου, όπου έχει προγραμματιστεί το δεύτερο ραντεβού για το πρόβλημα στο μάτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ