Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαδάκτυλος: Από Δευτέρα τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Εισήγηση για καθολικό σκληρό lockdown στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ρεθύμνου αποφάσισαν οι επιδημιολόγοι αλλά η τελική απόφαση, όπως και για τη Θεσσαλονίκη, θα ληφθεί αύριο Παρασκευή. Ολα συνηγορούν ωστόσο, ότι είναι… προδιαγεγραμμένο να μπει «λουκέτο» και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, κάτι που φανερώνει τόσο η έκτακτη επίσκεψη Κικίλια, όσο και οι τοποθετήσεις των ειδικών.

«Το σίγουρο είναι ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετική από τη Δευτέρα. Θα έχει άλλη κατάσταση απ’ αυτήν που έχει σήμερα. Είναι αναγκαίο» είπε ο Θανάσης Εξαδάκτυλος στην «Ωρα Ελλάδος» και πρόσθεσε: «Θέλω να διαβεβαιώσω ότι το έγκαιρο της αποφάσεως (σ.σ.: για την Αττική), μας κάνει να βλέπουμε μικρότερο κόστος και υγειονομικό και οικονομικό. Εκτιμώ ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί τώρα, είναι μικρότερος απ’ αυτόν που θα χρειαζόταν αν αργούσαμε πάλι μια δυο βδομάδες» είπε ο κ. Εξαδάκτυλος στην «Ωρα Ελλάδος».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εκλογές 2023: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει τις αιτίες της βαριάς ήττας του – Απλή αναλογική, αφήγημα και Κατρούγκαλος

«Οι μεταλλάξεις δημιουργούν νέο περιβάλλον. Είναι δεδομένο ότι θα επικρατήσουν οι μεταλλάξεις. Χρειάζεται ταχύτερες αποφάσεις και πρόληψη» επεσήμανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ