Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Έφη Κακαράντζουλα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της

Η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που σόκαρε το πανελλήνιο όταν έλουσε με βιτριόλι την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου, τιμωρήθηκε με ποινή κάθειρξης 15 ετών για την δολοφονική επίθεση.

Ο αστυνομικός που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου μιλά για πρώτη φορά και αναφέρεται στο πως έφτασαν οι αρχές στην δράστρια.

Ο Γιάννης Σγουρός ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν στην Καλλιθέα, αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλί ενώ ήταν αυτός που εντόπισε και συνέλαβε την Έφη Κακαράντζουλα.

Ο αστυνομικός μιλώντας στον Alpha αποκαλύπτει τα πρώτα λόγια που είπε η Έφη Κακαράντζουλα όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Ακόμη σημειώνει πως οι πρώτες κινήσεις όταν έφτασε στον τόπο που έγινε η επίθεση με το βιτριόλι ήταν να “ασφαλίσει” τον χώρο και να μιλήσει με αυτόπτες μάρτυρες.

Παράλληλα εξηγεί βήμα βήμα πώς οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα λάθη που έκανε η δράστρια.

«Τι θέλει η ασφάλεια από εμένα;»

Ψύχραιμη φαίνεται πως ήταν η Έφη Κακαράντζουλα όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της καθώς αυτό που τους είπε αρχικά είναι «τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δολοφονία στη Ναύπακτο: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – “Θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει και μένα”

Ο αστυνομικό εξηγεί πως “εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια… Ήμασταν πλέον σίγουροι ότι ήταν η δράστις της επίθεσης”, ενώ αναφέρεται στα ευρήματα στο σπίτι της που ήταν σημαντικά για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα, την καπαρντίνα και την τηλεκάρτα με την οποία έκανε την κλήση στο ταξί», τόνισε ο αστυνομικός καταλήγοντας πως «σχεδίασε μία επίθεση, την πραγματοποίησε, θεώρησε ότι πέτυχε και τα κράτησε. Ήταν τα τρόπαιά της, ήθελε να τα βλέπει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ