Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επαναλειτουργία των χώρων του MOMus σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 

 

 

Οι πέντε χώροι του MOMus στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ανοίγουν τις πόρτες τους την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 και περιμένουν τους φίλους-επισκέπτες με επτά νέες αλλά και παλαιότερες παραγωγές που το κοινό δεν είχε την ευκαιρία να δει λόγω του lockdown, τις δημιουργίες 200 και πλέον καλλιτεχνών, και δωρεάν είσοδο για ολόκληρη την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας έως και την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.
Οι έξι και πλέον μήνες που κράτησαν το κοινό μακριά από τους μουσειακούς χώρους ήταν πολλοί, και οι εκθέσεις πλέον φαίνονται πιο φωτεινές, με ακόμη πιο έντονη τη διάθεση για διαδραστικότητα με το κοινό, αλληλεγγύη με τους ίδιους τους καλλιτέχνες αλλά και όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Το ίδιο διάστημα στάθηκε αφορμή για την επαναθεώρηση των στόχων και των προτεραιοτήτων που έθεσε το MOMus σε όλες τις εκφάνσεις της δραστηριότητάς του.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Διαδικτυακή ανοιχτή συζήτηση για την Ανθρωπόκαινο Εποχή στο online 22ο ΦΝΘ

“Οι πόρτες μας ανοίγουν ξανά και με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία συνεχίζεται αυτή η ανεπανάληπτη και αναντικατάστατη σχέση μεταξύ μουσείων και κοινού, τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων” αναφέρει ο οργανισμός.

Ακολουθείστε όλα τα νέα του MOMus στην ιστοσελίδα www.momus.gr & στα social media facebook @MOMusMuseums, @MOMusModern, @MOMusContemporary, @MOMusPhotography, @MOMusExperimental, @MOMusAlexMylona, Instagram @momus_museums, Youtube @MOMus Museums

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ