Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχείρηση απομάκρυνσης των εγκαταλειμμένων δικύκλων σε όλη την Θεσσαλονίκη

Στην απομάκρυνση δικύκλων που έχουν εγκαταλειφθεί σε δρόμους, πεζοδρόμια, ακόμη και πάνω σε διαβάσεις, δυσχεραίνοντας τη διέλευση των πεζών και αποτελώντας συχνά ρυπογόνες εστίες, προχωρά ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα από την περιοχή του κέντρου, όπου με τη χρήση γερανοφόρου οχήματος εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας απομάκρυναν τα πρώτα 15 δίκυκλα από τις οδούς Ιουστινιανού, Αγνώστου Στρατιώτου, Καραολή και Δημητρίου, Διοικητηρίου, Εθνικής Αμύνης, Μανουσογιαννάκη, Φιλικής Εταιρείας, Διαλέττη, κ.ά.

Αντιστοιχες δράσεις θα οργανωθούν σε όλες τις γειτονιές της πόλης, ενώ σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκο Ζεϊμπέκη, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί να απομακρυνθούν περίπου 250 εγκαταλειμμένα δίκυκλα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Στο σκαμνί ο Ματέο Σαλβίνι λόγω της στάσης του σε πλοίο με μετανάστες

«Προχωρούμε στην απομάκρυνση δικύκλων, τα οποία εντοπίστηκαν από τα αρμόδια όργανα του δήμου να είναι σταθμευμένα επί μακρόν χωρίς πινακίδες. Με την απομάκρυνση των δικύκλων αυτών απελευθερώνουμε τον δημόσιο χώρο», τόνισε ο κ.Ζεϊμπέκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ