Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση – “Bασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα” καταγγέλλουν οι δικηγόροι της

Καταγγελίες για βασανιστήρια και για μεσαιωνικές συνθήκες κράτησης έκαναν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και εν αναμονή της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραμείνει προφυλακισμένη, ή αν θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Ο κ. Δημητρακόπουλος και ο κ. Ριζόπουλος, είπαν ότι για αρκετές ώρες η πελάτισσά του έμεινε στην απομόνωση για έξι ώρες, χωρίς να έχει τη δυνατότητα ούτε να ζεσταθεί, ούτε να περιποιηθεί τον εαυτό της. Μάλιστα, οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι τα βασανιστήρια θυμίζουν Μεσαίωνα, ενώ έκαναν λόγο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παράλληλα στην απολογία της, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει ένα παιδί 22 μηνών που δεν μπορεί να μένει μόνο του, καθώς το βλέπει μόνο μια φορά τον μήνα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Γκράφιτι με φλόγιστρο έκαναν οι παρκουρίστες στη Θεσσαλονίκη - Κάηκε ολοσχερώς το μαγαζί (ΦΩΤΟ)

Ως προς την υπερασπιστική της γραμμή, ανέφερε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, τονίζοντας ότι άλλοι ευρωβουλευτές είναι ελεύθεροι και ετοιμάζουν την υπερασπιστική τους γραμμή, ενώ η ίδια είναι στην φυλακή.

Πηγή: skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ