Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζέρβας: «Η καθαριότητα το πρόβλημα, το δουλεύουμε, σύντομα η Θεσσαλονίκη θα το έχει λυμένο»

Για το μείζον ζήτημα της καθαριότητας της Θεσσαλονίκης μίλησε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Mega το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.

«Πάντα δίνουμε μάχες και πάντα κερδίζουμε» τόνισε αρχικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ αναφερόμενος στο μυστικό του δεύτερου γύρου είπε: «Γυρίσαμε την πόλη, συζητήσαμε για τα προβλήματά μας. Αυτά τα 4 χρόνια δουλέψαμε σκληρά, ήταν χρόνια δύσκολα».

«Η Θεσσαλονίκη έχει πετύχει πολλούς στόχους και επιτέλους έχει μια ατζέντα»

Συμπλήρωσε πώς: «Παρά τις δυσκολίες η Θεσσαλονίκη έχει πετύχει πολλούς στόχους, μικρές και μεγάλες επιτυχίες, και επιτέλους η πόλη έχει μια ατζέντα, έχει κάποιους στόχους μετρήσιμους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αυτούς ακριβώς παρουσιάζουμε και εκθέτουμε στους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να επιλέξουν μεταξύ αυτών των δύο ψηφοδελτίων».

«Ο κ. Αγγελούδης εμφανίστηκε πριν από περίπου 6 μήνες, κατηγορώντας εμένα, το πρόγραμμά μας και παρουσιάζοντας μια γκρίζα εικόνα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε face to face, πρόσωπο με πρόσωπο», είπε αναφερόμενος στο debate που δεν θα γίνει με τον συνυποψήφιό του Στέλιο Αγγελούδη.

«Ο κ. Αγγελούδης αρνήθηκε το debate, με λυπεί αυτό»

«Ο κ. Αγγελούδης αρνήθηκε το debate, εγώ το ζητάω για να δουν οι πολίτες, να κρίνουν το πρόγραμμά μας, την προσωπικότητά μας και όχι μόνο να έχουμε παράλληλους μονολόγους. Με λυπεί αυτό, προφανώς έχει να κάνει με το έλλειμα θέσεων, με την έλλειψη εμπειρίας, εμείς προχωράμε και παρά τα όσα λάθη έχουν γίνει εμείς προχωράμε», είπε.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Συμμετοχή στα καλοκαιρινά προγράμματα του ΑΡΧΕΛΩΝ: μία ευκαιρία για γνώσεις και νέες εμπειρίες 

«Ένα λάθος, μια αστοχία, που πληγώνει τους Θεσσαλονικείς είναι το κομμάτι της καθαριότητας που έδωσε άσχημες εικόνες και εμένα με λύπησε, το ανατάσσουμε, το δουλεύουμε και θέλω να πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη κοντά σε όλες τις επιτυχίες που έχει, θα έχει λυμένο και αυτό το θέμα της καθαριότητας» είπε αναφερόμενος στα λάθη που έχουν γίνει στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Κατέληξε λέγοντας: «Να επαναλάβω το δίλημμα της Κυριακής: Nα δουν τους υποψήφιους και τα προγράμματά τους και να πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν, γιατί είχαμε μεγάλη αποχή την προηγούμενη Κυριακή».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ