Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλικιωμένος άστεγος παρασύρθηκε από φορτηγό στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παναγιωτίδης 

Στις ρόδες ενός φορτηγού βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας ηλικιωμένος άστεγος, στην οδό Κωλέττη, στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο reportazdromou.gr, ήταν περίπου 10.15, όταν ο ηλικιωμένος σέρνοντας ένα καρότσι που είχε μαζί του, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο. Στο σημείο ήταν σταματημένο ένα φορτηγό, ο οδηγός του οποίου ανέμενε να ανάψει πράσινο στον φωτεινό σηματοδότη. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο άστεγος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε πεσμένος στην πίσω ρόδα του φορτηγού, την ώρα που ξεκινούσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ, οι οποίες παρέλαβαν τον τραυματία ηλικιωμένο και τον μετέφεραν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Παράλληλα στο σημείο βρέθηκε και η τροχαία, οι άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 87χρονος άστεγος που παρασύρθηκε από φορτηγό

Μία ώρα αργότερα σημειώθηκε μία δεύτερη παράσυρση πεζού στη Θεσσαλονίκη. Ένας 65χρονος Ιταλός παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από δίκυκλο στην οδό Αγίου Δημητρίου, μπροστά στον Ιερό Ναό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα σε καλή κατάσταση και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 12:20 παρασύρθηκε μία πεζή γυναίκα στην οδό Επταπυργίου, από διερχόμενο φορτηγό. Αυτή ήταν η τρίτη παράσυρση σε μία μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ