Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ. βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία στο Μόναχο. Η “χρυσή” πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35χλμ. βάδην έκανε ένα ανεπανάληπτο double, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στα 20χλμ. βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Απίστευτα πράγματα από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Μόναχο. Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια έγραψε ιστορία στη γερμανική πόλη, μιας και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης και στα 20χλμ. βάδην.

Με χρόνο 1:29:03, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και στα 35χλμ. βάδην.

Η Ντρισμπιώτη έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε double σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με τη χώρα μας να φτάνει έτσι, τα 33 μετάλλια στη διοργάνωση. Να σημειωθεί ότι η επίδοση της αποτελεί ατομικό ρεκόρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εφάρμοσε για ακόμα μία φορά ένα τρομερό πλάνο. Έμεινε από την αρχή κοντά στις πρωτοπόρες δίχως να ανεβάσει στροφές.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σύνοδος Κορυφής: «Μοντέλο Λευκορωσίας» για τις κυρώσεις στην Τουρκία – Σε άτομα και όχι στη χώρα

Την ώρα που οι αντίπαλες της έδειχναν να έχουν μείνει από δυνάμεις στους τελευταίους γύρους, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βγήκε μπροστά, πάτησε τέρμα το… γκάζι κι “εξαφανίστηκε”, με τις αντιπάλους της να αδυνατούν να την ακολουθήσουν.

Δεύτερη τερμάτισε η Πολωνή Καταρζίνα Ζβιζμεμπλο με 1:29.20 και τρίτη η Γερμανίδα Σάσκια Φέιγκε με 1:29.25. Η έτερη Ελληνίδα, Χριστίνα Παπαδοπούλου πέρασε 12η τη γραμμή του τερματισμού, με χρόνο 1:35.19.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ