Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ακύρωση των προστίμων στην καρκινοπαθή και την κόρη της

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την ακύρωση των προστίμων που επιβλήθηκαν στην καρκινοπαθή και την κόρη της, που μετακινήθηκαν από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για χημειοθεραπεία της ασθενούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος έγινε στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων και τα πρόστιμα επιβλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, στις 14 του μηνός έγινε η ένσταση και σήμερα, Τετάρτη, ακυρώθηκαν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν  από τις Αρχές στην καρκινοπαθή και την κόρη της.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αντιρρήσεις που έχουν υποβάλει ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος εξετάζονται.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ανακοινώνεται ότι έγιναν δεκτές οι αντιρρήσεις και ακυρώθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία Τροχαίας, οι πράξεις επιβολής προστίμου, για υπεράριθμα άτομα σε όχημα, που είχαν επιβληθεί σε δύο ιδιώτιδες (μητέρα ασθενή και κόρη συνοδό), κατά τη επιστροφή τους, την Παρασκευή 11-12-2020, από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ερντογάν: “Η Κύπρος θα ήταν όλη δική μας σήμερα, αν δεν σταματούσαμε το 1974”

Οι αντιρρήσεις που έχουν υποβάλει ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος εξετάζονται, σε συνάρτηση με το νομότυπο της κυκλοφορίας του οχήματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ