Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Η κυβέρνηση εμπαίζει τους επαγγελματίες των Λαϊκών Αγορών και τους οδηγεί σε αφανισμό”

Χιλιάδες οικογένειες παραγωγών και επαγγελματιών που βιοπορίζονται από τις λαϊκές αγορές έχουν δεχθεί ανεπανόρθωτο πλήγμα από την πανδημία και η κυβέρνηση αντί να δώσει λύση τους βάζει στο στόχαστρο αναφέρει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

“Εδώ και 2,5 μήνες η Ομοσπονδία έχει καταθέσει στο Υπουργείο Ανάπτυξης συγκεκριμένες προτάσεις για την απόσυρση των επίμαχων άρθρων του επερχόμενου Νομοσχεδίου το οποίο σηματοδοτεί το τέλος των λαϊκών αγορών ανοίγοντας το δρόμο σε εταιρείες” συνεχίσει και αναφέρει:
“Το σχέδιο νόμου ως έχει, όχι μόνο δεν λύνει κανένα από τα χρόνια προβλήματα των λαϊκών αγορών, όπως καταγγέλλει η Συνομοσπονδία, αντιθέτως τα πολλαπλασιάζει, καταργώντας το πλαίσιο λειτουργίας των λαϊκών αγορών όπως θεσπίστηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
«Το νομοσχέδιο αυτό μας τελειώνει» λένε με απόγνωση οι επαγγελματίες των λαϊκών αγορών και προχωρούν σε κινητοποιήσεις.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μη διανοηθεί να διαλύσει και τις λαϊκές αγορές στις οποίες απευθύνεται το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας για φθηνά και ποιοτικά προϊόντα γιατί θα μας έχει απέναντί της” καταλήγει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκίνησε η υποβολή τους – Ποια εισοδήματα από κρατικές ενισχύσεις απαλλάσσονται

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ