Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θανατηφόρο τροχαίο για οικογένεια στις Σέρρες – Σκοτώθηκαν οι γονείς, στο νοσοκομείο με τραύματα τα παιδιά

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16.8.2023) στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να σκοτωθούν και ακόμη δύο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στις 12.05 το μεσημέρι στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό υπό αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αποτέλεσμα του δυστυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του αυτοκινήτου και της συζύγου του, ηλικίας 45 και 48 χρόνων αντίστοιχα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν τα παιδιά τους, ηλικίας επτά και δέκα χρόνων. Πρόκειται για οικογένεια από τη Ρουμανία.

Στο χειρουργείο ο 12χρονος-Εκτός κινδύνου ο αδερφός του

Ο σοβαρότερα τραυματισμένος 12 ετών, υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και έπειτα, αναμένεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων.

 

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την πτώση 22χρονης από ταράτσα για μία selfie – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία αρχείου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ