Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Θερμαγικός”: Το καλωσόρισμα Τσαμασλή σε Ζαβέρκο

Ο Αντώνης Ζαβέρκος θα πορευθεί με τον “Θερμαγικό”, στο πλευρό του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή και ο τελευταίος τον καλωσόρισε και επίσημα στην παράταξη:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ζαβέρκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην παράταξή μας, αποφασίζοντας να στηρίξει με την παρουσία του, τον «Θερμαγικό»!

Με τον Αντώνη, συμπορευόμαστε τα τελευταία 4 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, σε μια συνεργασία που απεδείχθη γόνιμη, παραγωγική και αποτελεσματική για τα συμφέροντα των συνδημοτών μας.

Ηταν εκεί στα δύσκολα, στηρίζοντας το έργο της Διοίκησής μας, ψηφίζοντας με κριτήρια αυτοδιοικητικά, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον για τον Δήμο και την αγάπη του για τον τόπο μας.

Τώρα, ήρθε η ώρα να «περπατήσουμε», και επισήμως μαζί, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο αναμόρφωσης του Δήμου Θερμαϊκού.
Αντώνη, σε καλωσορίζω στον «Θερμαγικό» και σου εύχομαι κάθε επιτυχία!

Ξέρεις τα προβλήματα του τόπου και παράλληλα γνωρίζεις τους τρόπους να τα αντιμετωπίζεις και να προσφέρεις στην κοινωνία.
Και αυτό θα πράξουμε μαζί την πενταετία που έρχεται…

Για έναν σύγχρονο, καθαρό, αποτελεσματικό, ανθρώπινο Δήμο!”.

Η επίσημη δήλωση του κ. Ζαβέρκου

“ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ!!!

Φίλες και φίλοι συνδημότες, αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη με την παράταξη «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ» του Γιώργου Τσαμασλή.

Στη μακρόχρονη αυτοδιοικητική μου θητεία έχω αποδείξει, με τις προσωπικές μου επιλογές, ότι δίνω προτεραιότητα στον τόπο μας και στους συνδημότες μας. Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει συνειδητή επιλογή, πάντα αφιλοκερδώς και αμισθί από όλες τις θέσεις ευθύνης που έχω αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια που με τιμάτε με την ψήφο σας. Δεν διεκδίκησα και ούτε πρόκειται να διεκδικήσω ποτέ ούτε ένα ευρώ για την ενασχόλησή μου αυτή, από οποιαδήποτε θέση υπηρετώ.

Αποτελεί επιλογή ευθύνης, καθώς πολιτεύομαι πάντα με υπευθυνότητα, πολιτικό πολιτισμό, συνέπεια, σεβασμό και αγάπη για τον Δήμο μας. Αυτές οι αρχές με οδηγούν και τώρα!

Τα τελευταία 4 χρόνια με την όλη στάση μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, απέδειξα πως βάζω πάνω απ΄ όλα το καλό και το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών, ψηφίζοντας ότι καλό ερχόταν και καταψηφίζοντας αυτά που πίστευα πως δεν βοηθούσαν, κατόπιν συζήτησης με πολλούς από εσάς….

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Τρεις χιλιάδες χρήσεις κατέγραψε πέρσι το σύστημα Seatrac στους Ν.Επιβάτες

Πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μου και πάντα μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και συμφέροντα.

Το ίδιο πράττω και τώρα!

Διότι τα προβλήματα του Δήμου Θερμαϊκού δεν έχουν χρώμα. Οι ανάγκες του Θερμαϊκού και των δημοτών του είναι απαιτητικές και επείγουσες.
Τώρα είναι ώρα για ακόμη περισσότερη δουλειά! Για αυτόν ακριβώς το λόγο συνεχίζω υπεύθυνα, για τον Δήμο μας. Γνωριζόμαστε χρόνια και θέλω να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος.

Κρίνω πως αυτό που ξεκίνησε εδώ και μία τετραετία πρέπει να ολοκληρωθεί και αυτό θα γίνει. Μαζί πάμε να αλλάξουμε τον Δήμο Θερμαϊκού.
Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλω και πάλι δίπλα μου, όπως δίπλα μου είστε όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχαριστώ γι αυτό από καρδιάς για την αμέριστη αγάπη και εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και με την ψήφο σας με εκλέγετε όλα αυτά τα χρόνια στις πρώτες θέσεις από όποιο μετερίζι και αν συμμετέχω.

Συνεχίζουμε μαζί, σταθερά, σοβαρά, δυνατά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Για έναν σύγχρονο ανθρώπινο Δήμο!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΒΕΡΚΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος δήμου θερμαϊκού.
Αιρετό Μέλος Πολιτικής Επιτροπής και
Αντιπρόεδρος Β΄ ΔΕΕΠ ΝΔ.
Αιρετό Μέλος της Περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Πρόεδρος ΣΥΠΠΑΖΑΘ.
Μηχανολόγος-Μηχανοτεχνίτης- Εργοδηγός στο Γενικό Νοσοκομείο
Παπανικολάου & Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης”

 

Πηγή: bestcity.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ