Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 53χρονου από τον Εύοσμο

Αίσιο τέλος δόθηκε στην εξαφάνιση του 53χρονου από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, καθώς το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και επέστρεψε στους δικούς του ανθρώπους.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενεργοποιήσει νωρίτερα σήμερα (19.11.2022) το Missing Alert για την εξαφάνιση του 53χρονου Αγοραστού (Άκη) Γεωργιτζίκη από τον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης από την προηγούμενη Δευτέρα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς η ζωή του ενηλίκου βρισκόταν σε κίνδυνο, λόγω της ανάγκης που είχε να λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή και της κατάλληλης υποστήριξης που χρειαζόταν.

Όμως, όπως ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου, οι εργαζόμενοι νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης ενημέρωσαν πως ο 53χρονος εισήχθη εκτάκτως και νοσηλεύεται από χθες (18.11.2022) Παρασκευή, με το Χαμόγελο του Παιδιού να σημειώνεται ότι είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που θα του παρέχουν την φροντίδα που χρειάζεται.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Εγκυμονούσα γέννησε στη μέση του δρόμου στην Πάτρα - Δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο

Παράλληλα, το Χαμόγελο του Παιδιού τονίζει ότι θα βρίσκεται κοντά στον Αγοραστό (Άκη) Γεωργιτζίκη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ