Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αναφυλακτικό σοκ υπέστη η ερπετολόγος που δαγκώθηκε από οχιά – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 39χρονη ερπετολόγος που δέχθηκε δάγκωμα από οχιά σε σχολείο την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Η 39χρονης φαίνεται πως υπέστη αναφυλακτικό σοκ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Α’ ΜΕΘ του Παπανικολάου ενώ οι γιατροί σύμφωνα με πληροφορίες της έχουν χορηγήσει αντιοφικό ορό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και δεν φορούσε τα ειδικά προστατευτικά γάντια.

Όλα έγιναν όταν η 39χρονη εθελόντρια πήγε να απομακρύνει την οχιά από σχολείο.Σύμφωνα με πληροφορίες, το δηλητηριώδες φίδι εντόπισε καθηγητής του σχολείου, ο οποίος αμέσως επικοινώνησε με την πυροσβεστική και στη συνέχεια με την 39χρονη ερπετολόγο και την εθελοντική ομάδα στην οποία ανήκει και ασχολείται με τα άγρια ζώα και ερπετά..

Όταν όμως η άτυχη γυναίκα πήγε να απομακρύνει το φίδι απο το προαύλιο του σχολείου τότε δέχτηκε το δάγκωμα. Η 39χρονη φαίνεται πως υπέστη αναφυλακτικό σοκ. Άμεσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο με το πλήρωμα να προχωρά στην διασωλήνωση της καθώς κρίθηκε πως η επιδείνωση της υγείας της ήταν ραγδαία.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Γιάννης Πουλόπουλος: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και η άτυχη γυναίκα νοσηλέυεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Α’ ΜΕΘ, ενώ, σύμφωνα με πηγές, οι γιατροί του νοσοκομείου Παπανικολάου της έχουν χορηγήσει αντιοφικό ορό..

 

Πηγή: ΕΡΤ, newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ