Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο τρομοκράτης ληστής τράπεζας στο Ρετζίκι (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 48χρονου τρομοκράτη, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Αυγούστου 2021 από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Χατζηβασιλειάδη Δημήτριο του Βίκτωρα και της Νίκης, γεν. το 1973 στην Αθήνα.

Το χρονικό

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Αυγούστου σε τράπεζα, στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης ηλικίας 48 ετών φέρεται να είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Ο συλληφθείς αναζητείτο περίπου 1,5 χρόνο και μεταξύ άλλων φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Χολαργό, τον Οκτώβριο του 2019.

Πώς συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα και κατευθύνθηκε σε σούπερ μάρκετ της περιοχής όπου είχε σταθμευμένο ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Επιβιβάστηκε στο όχημα και κατάφερε αρχικά να ξεφύγει. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον είδαν να περνά με το αυτοκίνητο από μπροστά τους. Τον έκριναν ως ύποπτο και τον καταδίωξαν.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: στο πορτ μπαγκάζ εβαλε δυο μετανάστες!

Πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388320, 2310-388319 και 2310-388318 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ