Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 53χρονος που βίαζε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 53χρονου, ο οποίος βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 13χρονη κόρη της συντρόφου του.

Ο 53χρονος βίαζε το ανήλικο παιδί από τον Νοέμβριο του 2020 έως και την 14-03-2022, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, σε περίπτωση που αποκάλυπτε τη φρίκη που ζούσε.

H ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τις στιγμές φρίκης που βίωνε σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος.

Πρόκειται για τον:

ΜΑΣΙΟ Απόστολο του Κωνσταντίνου και της Φωτεινής, γεν. 1969 στη Θεσσαλονίκη.+

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Επίθεση με βιτριόλι: Μεγάλη πρόοδος στις έρευνες για τη μαυροφορεμένη γυναίκα

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 22-09-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ