Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Για δεύτερη μέρα ουρές στα καταστήματα με τα Χριστουγεννιάτικα (ΦΩΤΟ)

Ανέβασαν ρολά τα καταστήματα πώλησης χριστουγεννιάτικων ειδών στη Θεσσαλονίκη και πολίτες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στέκονται στην ουρά, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να κάνουν τις αγορές τους.

Οι βιτρίνες είναι στολισμένες και φωτεινές, σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου 2021.

Να σημειωθεί ότι τα καταστήματα λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών είναι τα πρώτα που λειτουργούν και πάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ύστερα από περίπου πέντε εβδομάδες καραντίνας και επιβολής περιοριστικών μέτρων.

Oι κανόνες λειτουργίας

Οι κανόνες λειτουργίας των εποχικών καταστημάτων είναι προσαρμοσμένοι στα μέτρα που έχουν θεσπιστεί από την Πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού.

Για τη μετάβασή τους, οι πολίτες στα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα είδη θα πρέπει να αποστέλλουν sms στο 13033 με την επιλογή 2 ή να φέρουν αντίστοιχο συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Εγκληματική ομάδα είχε ρημάξει μονοκατοικίες – Τι ανέφερε το ένα από τα θύματα που τους κυνήγησε

Τα εποχικά καταστήματα, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας, θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ, με τη χρήση μάσκας να είναι υποχρεωτική για όλους, υπαλλήλους και πελάτες, ενώ η αναλογία των ατόμων εντός του καταστήματος είναι 4 άτομα στα 100 τ.μ. και επιπλέον ένα άτομο ανά 15 τ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ