Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν έχει σημάδια κακοποίησης ο σκύλος που φέρεται να χτυπήθηκε από τον 70χρονο, λέει η γνωμάτευση κτηνιάτρου

Δεν είχε σημάδια κακοποίησης ο σκύλος που φέρεται να χτυπήθηκε από έναν 70χρονο άνδρα, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook το Φιλοζωικό Σωματείο Λαγκαδά “Συνυπάρχω”, ο κτηνίατρος που εξέτασε το ζώο, δεν διαπίστωσε σημάδια κακοποίησης.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από κάτοικο της περιοχής, σύμφωνα με το οποίο ο άνδρας φαινόταν να χτυπά το ζώο. Ακολούθησε καταγγελία στην ΕΛΑΣ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, από το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση από κτηνίατρο του Δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση υγείας του ζώου.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του κτηνιάτρου, το ζώο δεν έφερε σημάδια κακοποίησης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο 70χρονος άνδρας είχε πει ότι «το σκυλί είναι σε άριστη κατάσταση» προσθέτοντας ότι «δεν τον χτύπησα με ξύλο, ένα πλαστικό σωληνάκι ήταν».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Με τους 300 επιβάτες του «Viking Sky» άνοιξε η σεζόν κρουαζιέρας

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν χτυπάει τον σκύλο του αλλά «το χτυπάω κατά γης (σ.σ. τον πλαστικό σωλήνα) για να τρομάξει (σ.σ. το σκυλί), να αρχίσει να μαθαίνει να μην τρώει τις κότες. Το πήρα δύο ημερών κουτάβι, πρέπει να μάθει να μην πειράζει τις κότες, γι’ αυτό το φοβερίζουμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ