Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξε ψιλικατζίδικο και άδειασε το ψυγείο με τα παγωτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ – Βασίλης Παναγιωτίδης

Μία απίστευτη διάρρηξη έγινε σε ψιλικατζίδικο στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αφού ο δράστης άδειασε κυριολεκτικά το ψυγείο με τα παγωτά.

Ήταν περίπου 5:00 τα ξημερώματα. Ένας νεαρός άντρας, αφού πλησιάζει στο κατάστημα, στην συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το reportazdromou.gr, επιχειρεί να διαρρήξει το ψυγείο με τα παγωτά. Λίγες στιγμές αργότερα καταφέρνει να το ανοίξει και το αδειάζει κυριολεκτικά. Ο δράστης φτάνει στο σημείο μάλιστα, να τα πάρει ακόμα και μαζί με τις κούτες. Στην συνέχεια αφού ολοκληρώνει την πράξη του, αποχωρεί ανενόχλητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άντρας έχει βάλει στόχο την συγκεκριμένη γειτονία, αφού έχει διαρρήξει πολλά καταστήματα της περιοχής. Μάλιστα δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένη μάρκα παγωτών. Εν τω μεταξύ αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που μπαίνει στο συγκεκριμένο ψιλικατζίδικο για να κλέψει τα παγωτά.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Καβάλα: Εβδομηντάχρονος τραυμάτισε τον αδελφό του ύστερα από διαπληκτισμό

Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων έχει κλέψει εργαλεία από επαγγελματικό όχημα, που βρισκόταν παρκαρισμένο εκεί, μία ζημιά χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρουν πηγές στο reportazdromou.gr, ο δράστης ο οποίος είναι Ρομά, πριν από ένα χρόνο είχε επιχειρήσει να ληστέψει το ίδιο ψιλικατζίδικο κρατώντας μαχαίρι.

Εν τώ μεταξύ λόγω αυτών των περιστατικών, κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο reportazdromou.gr κάνει λόγο για ελλιπής αστυνόμευση, ενώ τονίζει πως αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ