Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: “Είχε 14 μποφόρ την ώρα που έγινε το ατύχημα” λέει ο παππούς του 5χρονου που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Σκύδρα, όταν ένα αγόρι 5,5 ετών τραυματίστηκε από καγκελόπορτα που ξεχαρβαλώθηκε και έπεσε πάνω του.

Το παιδί, συνοδευόμενο από τη μητέρα του πήγε να επισκεφτεί το σπίτι του παππού του. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η καγκελόπορτα έπεσε πάνω στο παιδί και το χτύπησε.

“Είμαστε όλοι σε χάλια κατάσταση“, λέει στο protothema.gr ο παππούς του παιδιού, εξηγώντας ότι την ώρα του συμβάντος φυσούσε πολύ δυνατός αέρας στην περιοχή. “Την ώρα που έγινε το ατύχημα είχε 14 μποφόρ μπουρίνι, Θεομηνία“, αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι “η καγκελόπορτα είναι 22 χρόνων και ανοιγοκλείνει τόσα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσε και χτύπησε το παιδί“.

“Στο διπλανό σπίτι γινόταν γλέντι γάμου εκείνη την ώρα και ο κόσμος έτρεξε αμέσως να βοηθήσει το παιδί, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο το οποίο είχε ειδοποιήσει η κόρη μου. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης”, λέει ο παππούς του μικρού παιδιού στο protothema.gr.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πάτρα: Κατέληξε η 8χρονη Ειρήνη με οξεία μυοκαρδίτιδα που μεταφέρθηκε στο Μπέργκαμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ