Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 21χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα

Ελεύθερος έχει αφεθεί ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου το οποίο παρέσυρε και σκότωσε 47χρονο ντελιβερά στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος οδηγήθηκε χθες, Κυριακή, στον εισαγγελέα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ πλέον αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε θα διεξαχθεί η δίκη του.

Παραβίασε κόκκινα φανάρια και επιχείρησε να φύγει από το σημείο

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος παραβίασε οδηγώντας σπορ αυτοκίνητο κόκκινα φανάρια και διεμβόλισε τον άτυχο 47χρονο οποίος εκείνη την ώρα, τα μεσάνυχτα ακόμα δούλευε κάνοντας ντιλίβερι. Η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο, ενώ αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι ο δράστης επιχείρησε να το σκάσει. Πολίτες που είδαν το περιστατικό έτρεξαν, τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν. Σπαρακτική είναι η κραυγή της μητέρας του θύματος που ξεσπά κατά του 20χρονου που επιχείρησε να φύγει αφήνοντας τον γιο της αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Από την σφοδρή σύγκρουση η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο. Ο νεαρός οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και επιχείρησε να εξαφανιστεί. Πολίτες όμως που είδαν το περιστατικό τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν. «Εκείνη τη στιγμή είδαμε να βγαίνει από το αυτοκίνητο ένα άτομο και να φεύγει φωνάζαμε κατεβήκαμε κάτω μάθαμε ότι μετά τον πιάσανε».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΘ Α.Ε. και κινεζικού κολοσσού CMPort

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη 10 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Ο 47χρονος ντελιβεράς προσπάθησε να στρίψει από την οδό 25ης Μαρτίου στην κεντρική λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου, έχοντας αναμμένο πράσινο σηματοδότη. Δεν πρόλαβε όμως. Από την άλλη πλευρά ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής. Χωρίς ίχνος φρεναρίσματος έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του άτυχου 47χρονου.

«Πέρασε με κόκκινα το Audi. Ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το παλικάρι ανέβαινε από εδώ. Κατέληξε εδώ… διέλυσε τέσσερα αυτοκίνητα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας. Στη συνέχεια ο 20χρονος προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση ένα κομμάτι της μηχανής προξένησε ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στη Λεωφόρο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ