Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ι.Χ. εξερράγη σε πυλωτή – «Ακούσαμε εκρήξεις και τρέξαμε» (ΦΩΤΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και εξερράγη μέσα σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.30 όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έφτασε στην οδό Ιουστινιανού όπου διαμένει και μπήκε στην πυλωτή της διώροφη πολυκατοικίας για να σταθμεύσει το όχημά του. Μόλις έσβησε την μηχανή, είδε το αυτοκίνητο να παίρνει φωτιά και δευτερόλεπτα αργότερα εξερράγη.

autokinito_ekriksi_in__1_
autokinito_ekriksi_in__10_
autokinito_ekriksi_in__9_
autokinito_ekriksi_in__8_

Ο ιδιοκτήτης πρόλαβε να απομακρυνθεί και, όπως είπαν χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής, από τη δυνατή έκρηξη σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι και πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Επιπλέον, ακολούθησαν άλλες 3-4 εκρήξεις και αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική η οποία έφτασε στο σημείο με τρία υδροφόρα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεση.

autokinito_ekriksi_in__7_
autokinito_ekriksi_in__6_
autokinito_ekriksi_in__5_

Στο σημείο κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία η οποία έκλεισε τον δρόμο για την κυκλοφορία τριών οχημάτων και απομάκρυνε τους πολίτες για να μην κινδυνεύσουν. Σημειώνεται, ότι από το συμβάν δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ωστόσο το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

autokinito_ekriksi_in__2_
autokinito_ekriksi_in__3_
autokinito_ekriksi_in__4_

Την προανάκριση για τα ακριβή αιτία του συμβάντος έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστική.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Freedom Pass για τους εμβολιασμένους με χορό και διασκέδαση ως το πρωί – Στις 15:00 οι ανακοινώσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ