Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής τρέχει με 100 χωρίς κράνος και μιλάει στο τηλέφωνο ενώ βρέχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη προκαλούν αίσθηση. Νεαρός οδηγός μηχανής τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς να φοράει κράνος και μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Την ώρα εκείνη στην Περιφερειακή που βρισκόταν αλλά και σε ολόκληρη την πόλη έπεφτε βροχή και οι οδηγοί έπρεπε να είναι ακόμα πιο προσεκτικοί. Για τον ίδιο όμως προτεραιότητα είχε η συνομιλία στο κινητό και το να φτάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον τελικό του προορισμό.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και γίνεται viral. «Ένας οδηγός στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης έκανε ό,τι μπορούσε για να παραβιάσει όλους τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας καθώς οδηγούσε και χωρίς κράνος αλλά και μιλώντας στο κινητό».

@maryingrid86 Εσείς οδηγείται με 100χλμ την ώρα, βροχή και να μιλάτε στο κινητό ή μόνο η Θεσσαλονίκη εχει τέτοιους μάγκες; #φοργιορπειτζ #gtp #γτπ #greece #thessaloniki #tiktok #drive #οδήγηση #ελεος #motorcycle #highway #thessaloniki ♬ Born to Be Wild (From “Easy Rider”) – Movie Sounds Unlimited

Τα εγκληματικά λάθη οδηγών συνεχίζονται και αυτές οι εικόνες εξηγούν γιατί κάθε χρόνο η Ελλάδα θρηνεί τον πληθυσμό ενός μικρού χωριού που χάνεται στην άσφαλτο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Οι Σκοπιανοί απαιτούν η Ελλάδα να τους αποκαλεί «Μακεδονία»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ