Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Οι προσευχές και οι ευχές με γύρισαν πίσω στη ζωή» – Οι πρώτες δηλώσεις της 39χρονης που τη δάγκωσε οχιά

«Χρωστάω τη ζωή μου στους γιατρούς» λέει η 39χρονη που τσιμπήθηκε από οχιά στη Θεσσαλονίκη. Η εθελόντρια είχε κληθεί σε σχολείο για να απομακρύνει το φίδι, αλλά εκείνο τη δάγκωσε με αποτέλεσμα η γυναίκα να κινδυνέψει να χάσει τη ζωή της.

Η 39χρονη εθελόντρια μετά το δάγκωμα οχιάς στο 30ό Γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και αιμοδυναμικά ασταθής στην Α΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη συμπρωτεύουσα.

«Οι προσευχές και οι ευχές του κόσμου με γύρισαν πίσω», ανέφερε η 39χρονη Κωνσταντία που τελικά κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η 39χρονη εθελόντρια που κλήθηκε στο σχολείο να πιάσει το φίδι, αμέσως μετά το δάγκωμά του, έπαθε αναφυλακτικό σοκ και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Μιλώντας η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, για την περιπέτεια που πέρασε τονίζει: «Δεν είμαι ερπετολόγος, δεν είμαι βιολόγος», προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Ασθενής με κορωνοϊό… έκοβε βόλτες έξω από το ΑΧΕΠΑ

«Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου», είναι το μήνυμα που έστειλε η ίδια, περιγράφοντας: «Ένιωσα το γδαρσιματάκι, είπα το όνομά μου και από εκεί μετά τίποτα. Στις 2 Ιουνίου άνοιξα τα μάτια μου έπειτα από τρεις προσπάθειες των γιατρών. Οι προσευχές και οι ευχές του κόσμου με γύρισαν πίσω…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ