Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο “Γ. Γεννηματάς” η 16χρονη που έπεσε από μπαλκόνι στα Γιαννιτσά

Στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” νοσηλεύεται η 16χρονη που έπεσε το περασμένο Σάββατο από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας στα Γιαννιτσά της Πέλλας.

Αμέσως μετά την πτώση της, η έφηβη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών και υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, στα πνευμόνια και στη λεκάνη. Την ίδια ημέρα, η 16χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Γ. Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένη μέχρι και τη Δευτέρα, σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτήν την ώρα, η κατάσταση της υγείας της ανήλικης από τα Γιαννιτσά χαρακτηρίζεται αρκετά καλή και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Το κορίτσι νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ, στη Β’ Χειρουργική Πανεπιστημιακή Κλινική του “Γ. Γεννηματάς”.

Οι θεράποντες ιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της και πιθανόν τη Δευτέρα, η μαθήτρια να λάβει εξιτήριο και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, για την περαιτέρω παρακολούθηση της υγείας της από τους ειδικούς.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  18 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Κανένας νέος θάνατος

Η πτώση της 16χρονης σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε μαζί με την μητέρα και τον μικρότερο αδελφό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ