Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη για τον ιερέα που αυτοκτόνησε στην Πάτρα: «Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 45 λεπτά, ήταν ζωντανός»

θρήνος στην Πάτρα για την αυτοκτονία του π. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, την Τρίτη (8/11).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του pelop.gr, ο ιερέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Πάτρας. Ο π. Αλέξανδρος ήταν γέννημα θρέμμα των Προσφυγικών, από ευσεβή οικογένεια ιερέων. Ο πατέρας του, επί χρόνια εφημέριος στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής και ο αδελφός του εφημέριος στην Παναγία της Οβρυάς Πατρών.

Ενας γείτονας του ιερέα, ο Χρήστος Π., κατήγγειλε στο pelop.gr: «Σοκ και θρήνος. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 45 λεπτά, ενώ το νοσοκομείο βρίσκεται σε απόσταση 5 οικοδομικών τετραγώνων, είναι τραγικό».

Ο ιερέας δεν πέθανε ακαριαία στην Πάτρα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν έφθασε το ΕΚΑΒ στο σημείο όπου έπεσε ο ιερέας, οι περίοικοι το χειροκροτούσαν! Φίλοι του π. Αλέξανδρου, τόνισαν ότι δεν πέθανε ακαριαία, αλλά μισή ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Αίσιο τέλος για τη 15χρονη Ασημίνα που είχε εξαφανιστεί

Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή (11/11), στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών και η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο του Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 7 το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ