Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη στην Καλαμάτα – Πέθανε στα 26 του ο Γιάννης Τύρος που πάλεψε με σπάνια ασθένεια

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Καλαμάτα μετά την είδηση ότι ο 26χρονος Γιάννης Τύρος, ο οποίος αντιμετώπιζε σπάνιο πρόβλημα υγείας, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο.

Ο Γιάννης έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του στα 26 του χρόνια να είναι 1,35μ, ωστόσο ο ίδιος έδινε μάχη και ήλπιζε ότι θα καταφέρει να αποκτήσει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο 26χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, μετά την οποία θα μπορούσε να κερδίσει ύψος και να πάψει να πονάει. Οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει για την επικινδυνότητα της επέμβασης, όμως ο Γιάννης δεν το έβαλε κάτω. Επί 9 ώρες προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή, μέχρι που η καρδιά του τον πρόδωσε. Ο Γιάννης υπέστη καρδιακή ανακοπή και κατέληξε.

Συντετριμμένος ο γιατρός του, Μάριος Λυκίσσας, δήλωσε ότι ο Γιάννης φοβόταν για την έκβαση του χειρουργείου, όμως ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι το τέλος.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Άγιο Όρος: Νεκρός σε τροχαίο συνταξιούχος αστυνομικός – Το μοιραίο αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα

Ο Γιάννης είχε προκαλέσει συγκίνηση όταν έκανε έκκληση για βοήθεια προκειμένου να συγκεντρώσει το τεράστιο χρηματικό ποσό των 550.000 ευρώ για να υποβληθεί στις θεραπείες και το χειρουργείο. Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του. «Είναι η τελευταία μου ευκαιρία, θέλω να γίνω καλά» είχε δηλώσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ