Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, την Παρασκευή 15/10

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή σχολεία σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι σε: Αττική, Χαλκιδική, Εύβοια, Κέρκυρα, Σάμο, Ικαρία, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθο, Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, στον δήμο Μεσολογγίου, Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Αρκαδίας. Ειδικότερα, στην Αργολίδα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, Αργους – Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, στην Λακωνία δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα, ενώ στην Αρκαδία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον δήμο της Τρίπολης.

Τα σχολεία θα είναι κλειστά στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Βασιλακόπουλος : Παρέλαση με μάσκες για τους μαθητές και μόνο εμβολιασμένοι στο κοινό

Ειδικότερα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Κορινθίων, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Νεμέας και Σικυωνίων.

Επίσης, κλειστές θα παραμείνουν αύριο όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία, λόγω της κακοκαιρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ