Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρδίτσα: Καταγγελία για μόλυνση διασώστη από το νερό – «Έβγαλε εξανθήματα στο σώμα»

Το χάος στην Καρδίτσα συνεχίζεται με τους πλημμυροπαθείς που σώθηκαν να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Δεν είναι όπως φαίνεται μόνο οι ζημιές. Το νερό που τους κατέστρεψε είναι μολυσμένο και οι κίνδυνοι είναι πολλοί και σημαντικοί για τη δημόσια υγεία. Σε αυτό το πλαίσιο έρχεται η καταγγελία γυναίκας, για έναν δικό της άνθρωπο, που όπως λέει μολύνθηκε από τα μολυσμένα νερά. Έβγαλε όπως έκανε γνωστό εξανθήματα στο σώμα και μετά από επίσκεψη σε γιατρό, παίρνει αντιβίωση για να συνέλθει.

Μία καταγγελία που προκαλεί αίσθηση έκανε στο Action24 κάτοικος της Μαραθέας στην Καρδίτσα, η οποία τόνισε ότι ο αδερφός του κουμπάρου της μολύνθηκε από το νερό.

Όπως είπε ο αδερφός του κουμπάρου της – από την πρώτη στιγμή του εφιάλτη που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel – προσπαθεί να βοηθήσει και από τα νερά έχει βγάλει εξανθήματα. «Παίρνει αντιβίωση αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια για να προσθέσει:

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σέιχ Σου: Τοποθέτηση ραντάρ έως το Νοέμβριο για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

«Είχε κάποια φαγούρα, στην αρχή δεν το γνώριζε και μετά πήγε στον γιατρό και του έδωσε αντιβίωση. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, αλλά λογικά είναι από τα νερά».

Η ίδια ανέφερε ότι η κατάσταση στη Μαραθέα είναι ένα δράμα. «Δεν ανοίγουν τις πόρτες για να φύγει το νερό. Στη Μαραθέα είναι στάσιμο το νερό και δεν φεύγει». Δείτε παρακάτω την καταγγελία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ