Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κερατσίνι: Η στιγμή που η 8χρονη εγκλωβίζεται στην πόρτα του εργοστασίου και βρίσκει φριχτό θάνατο (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι 5.30 το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Η 8χρονη βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Η ηλεκτρική μεταλλική πόρτα αρχίζει να κλείνει, με το κοριτσάκι να πλησιάζει, δείχνοντας να σκέφτεται αν θα περάσει ή όχι. Τελικά, αποφασίζει να περάσει, αλλά δυστυχώς εγκλωβίζεται με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της ανθρωποκτονία από αμέλεια. Συνελήφθησαν επίσης η μητέρα και η γιαγιά της αδικοχαμένης 8χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

 

Το χρονικό

Το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, στις 17.30, η 8χρονη εγκλωβίστηκε στην ηλεκτρική μεταλλική πόρτα, σφήνωσε και βρήκε φριχτό θάνατο.

Το γεγονός αυτό έγινε αντιληπτό από κάποιον υπάλληλο στις 17:50 και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής της εγκατάστασης. Ωστόσο, στις 18:30 μπήκε και άλλο όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να γίνει νέος εγκλωβισμός της ανήλικης στη μεταλλική πόρτα.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Ημαθία: Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε 39χρονη δημοτική σύμβουλος

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός της ανήλικης ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από τους πυροσβέστες.

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ