Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοζάνη: Έκλεψε 61 περιστέρια από το σπίτι 49χρονου

Ένας 48χρονος από την Κοζάνη φαίνεται πως «έβαλε στο μάτι» τα περιστέρια 49χρονου συντοπίτη του και τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλε στο σπίτι του 49χρονου και τα άρπαξε.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 48χρονος Έλληνας, για δύο περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν, σε περιοχές της Κοζάνης.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο 48χρονος την 08 προς 09-04-2021 εισήλθε σε χώρο ιδιοκτησίας 49χρονου Έλληνα, σε περιοχή της Κοζάνης και αφαίρεσε από περιστερώνα -61- οικόσιτα πτηνά (περιστέρια), συνολικής αξίας 600 ευρώ περίπου, ενώ την 04-04-2021 αφαίρεσε από μάντρα οικοδομικών υλικών, σε περιοχή της Κοζάνης, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού, -10- τσουβάλια με άμμο.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Επεισόδια στην Θεσσαλονίκη μετά την πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη

Μέρος των προαναφερθέντων κλοπιμαίων, βρέθηκε μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ανωτέρω, σε περιοχή της Κοζάνης, το οποίο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στη συνέχεια στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ