Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρήτη: 45χρονος τουρίστας ακρωτηριάστηκε στο Φαράγγι Σαμαριάς

Ένας 45χρονος Ισπανός τουρίστας που βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές έχασε το πόδι του μετά από κατάρρευση βράχου στο Φαράγγι της Σαμαριάς, στην Κρήτη.

Το περιστατικό συνέβη ως αποτέλεσμα του σεισμού που σημειώθηκε νότια-νοτιοανατολικά της Παλαιοχώρας Χανίων.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την απομάκρυνση των επισκεπτών από το φαράγγι. Παράλληλα, εκδόθηκε μήνυμα από το «112» προς τους πολίτες να αποφεύγουν επικίνδυνα σημεία για κατολίσθηση.

Σεισμός στα Χανιά: Ακρωτηριάστηκε ο τουρίστας που τραυματίστηκε από βράχο στο φαράγγι Σαμαριάς

«Το πόδι του 45χρονου συνεθλίβη από την πτώση του βράχου. Αυτή την στιγμή χειρουργείται. Έχει χάσει πολύ αίμα», δήλωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ στην Κρήτη. Ακόμη, ανέφερε ότι οι γιατροί στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, έχουν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση.

Φαράγγι της Σαμαριάς: Πώς συνέβη το ατύχημα με τον Ισπανό τουρίστα

Το ατύχημα συνέβη στη μέση περίπου της διαδρομής. Ο γιατρός από την Αγ. Ρούμελη βρισκόταν στο πλευρό του τραυματία μέχρι τη μεταφορά του, με ελικόπτερο που προσγειώθηκε εντός του φαραγγιού, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με τη συνδρομή ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο στο Νοσοκομείο Χανίων. Η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη και αυτή την ώρα χειρουργείται.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Θεσσαλονίκη: Γυναίκα 59 ετών έπεσε από τον πρώτο όροφο την ώρα που καθάριζε τζάμια

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ