Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κως: Ο Μπαγκλαντεσιανός έσβησε φωτογραφίες και κλήσεις από το κινητό της Αναστάζια το μοιραίο βράδυ

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπαγκλαντεσιανός γνωρίζοντας ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ερευνούσαν οι αστυνομικοί είναι το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, πρόλαβε και διέγραψε σημαντικά δεδομένα από τη συσκευή.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που εξέτασαν τη συσκευή της γυναίκας από την Πολωνία, έχουν διαγραφεί φωτογραφίες, προσωπικά στοιχεία, αλλά και κλήσεις οι οποίες έγιναν το βράδυ της δολοφονίας και ενδεχομένως να έδειχναν τους συνεργούς του δολοφόνου, αφού η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι σε άλλο σημείο έγινε το έγκλημα με θύμα την 27χρονη και σε άλλο σημείο βρέθηκε το άψυχο κορμί της.

Το σενάριο αυτό ενισχύει η πληροφορία που μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΡΤ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές και η 27χρονη από την Πολωνία, βγαίνουν από το σπίτι το μοιραίο βράδυ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Φυλακές Κέρκυρας: Τι βρέθηκε σε έρευνα στα κελιά

Σε κάθε περίπτωση την ταυτότητα του δολοφόνου εκτιμάται ότι θα αποκαλύψουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς το DNA που ενδεχομένως θα ανιχνευθεί στα νύχια της Αναστάζια θα δείξει ποιος της αφαίρεσε τη ζωή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το κινητό της Αναστάζια εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι, εξετάστηκε από τις Αρχές και βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

 

Πηγή: protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ