Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κύπρος: Τι λέει ο γιατρός που είχε ξεχάσει πριν 13 χρόνια το παιδί του στο ΙΧ για να πάει στο χειρουργείο και πέθανε

Μια ακόμα περίπτωση του συνδρόμου forgotten baby syndrome αποτελεί και η υπόθεση προ 13ετίας στην Κύπρο, όπου ένας χειρουργός ξέχασε το 5χρονο παιδί του στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και το βρήκε νεκρό 10 ώρες μετά…

Πριν από 13 χρόνια μία υπόθεση αντίστοιχη μ’ αυτή της Άρτας με το 5,5 μηνών νεκρό βρέφος, είχε εκτυλιχθεί στην Κύπρο. Ο πατέρας του, πήγαινε το 5χρονο παιδί του στο νηπιαγωγείο, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα κι έσπευσε να χειρουργήσει έναν ασεθνή. Κλείδωσε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου και ξέχασε το παιδί για περίπου 10 ώρες. Στις 5 πήγε η σύζυγός του να πάρει το παιδί από τον σχολείο κι αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν εκεί…

«Μάς έσωσε ο Χριστός και η Παναγία»

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στρέψαμε τη ζωή μας στον Χριστό και την Παναγία και σωθήκαμε. Είμαι καλύτερα από νωρίτερα, με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας» λέει ο ορθοπεδικός χειρουργός μιλώντας στον Alpha.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Πιερία: 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Για το τραγικό συμβάν, το οποίο είχε πολλές ομοιότητες με αυτό της Άρτας, ο γιατρός κ. Ιωάννης Καλούδης είπε: «Πήγα κατευθείαν στο χειρουργείο. Εμάς φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι το παιδί είχε πεθάνει πριν καν φύγουμε από το σπίτι. Τον είχα αφήσει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 και κάτι το απόγευμα…».

Τέλος κληθείς να αναφερθεί στα πώς αντιμετώπισε το ζευγάρι την τραγική απώλεια, τόνισε: «Ούτε κατά διάνοια να σκεφτούμε να χωρίσουμε. Ο Χριστός είναι η λύση του προβλήματος, τα άλλα όλα είναι ημίμετρα».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ