Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμία: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια επαγγελματία επειδή τους έκανε παρατήρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοβαρό επεισόδιο, με πρωταγωνιστές μαθητές ηλικίας περίπου 15-16 ετών, έγινε γύρω στις 10:00 ΄το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λεωσθένους Δεδούση, πριν τα Δικαστήρια Λαμίας.

Στο σημείο ήταν μια παρέα μαθητών οι οποίοι έκαναν φασαρία και ένας ιδιοκτήτης παρακείμενου cafe βγήκε και τους έκανε παρατήρηση, λέγοντάς τους να πάνε πιο πέρα και να μην κάνουν τόση φασαρία.

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και όλα έδειχναν ότι δεν θα υπήρχε κάποια συνέχεια. Όμως οι ανήλικοι κάλεσαν ενισχύσεις και λίγο αργότερα όταν ο Λαμιώτης επαγγελματίας έκλεισε το κατάστημά του και πήγε να πάρει το μηχανάκι του έγινε το επεισόδιο.

Ο άνθρωπος έχει φορέσει το κράνος του και ετοιμάζεται να φύγει με το μηχανάκι όταν τον πλησιάζουν περίπου δέκα νεαροί.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τους αρνητές του κορωνοϊού -Στο στόχαστρο και οι δηλώσεις Πετράκου

Εκείνος κατεβαίνει από το μηχανάκι και αρχικά υπάρχει μια φραστική αντιπαράθεση. Στη συνέχεια κάποιοι από τους νεαρούς τον ρίχνουν κάτω και αρχίζουν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές.

Ο άτυχος επαγγελματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η αστυνομία έκανε 3-4 προσαγωγές νεαρών που ήταν στο σημείο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν τα συγκεκριμένα άτομα εμπλέκονται στο επεισόδιο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ