Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ληστεία σε κατάστημα της Rolex: Εμπλοκή της μαφίας ερευνά η αστυνομία

Ακόμα και το ενδεχόμενο στην ληστεία στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας να εμπλέκεται η μαφία εξετάζει η αστυνομία. Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχει μπει ακόμα και το ενδεχόμενο η ληστεία να οργανώθηκε από μέλη της μαφίας.

Η αστυνομία θεωρεί, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής Κοινωνία Ωρα Mega του Mega, ότι στην μεγάλη ληστεία στο κατάστημα της Rolex χθες (20/12) το πρωί με λεία 23 πανάκριβα ρολόγια, ενδέχεται να υπάρχει… δάκτυλος της μαφίας. Η οργάνωση της ληστείας και η εκτέλεσή της δείχνει στην ΕΛΑΣ ότι η όλη επιχείρηση ίσως οργανώθηκε από την μαφία.

Η αστυνομία εξετάζει κι άλλα ενδεχόμενα στην ληστεία στη Rolex. Και αυτά έχουν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα. Σύμφωνα με ένα σενάριο, ίσως πίσω από τη ληστεία να κρύβεται ακόμα και η διαβόητη διεθνής εγκληματική οργάνωση «Ροζ Πάνθηρες», που ξεκίνησε τη δράση της στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, αλλά απλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Η οργάνωση έκανε ληστείες, έχοντας ως στόχο κυρίως κοσμηματοπωλεία και έκλεβε πανάκριβα κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα τεράστιας αξίας. Η ληστεία στο κατάστημα της Rolex στο κέντρο της Αθήνας, η οργάνωση, ο χρόνος δράσης δείχνει πολλά κοινά σημεία με την διεθνή οργάνωση.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Γιώργος Καραϊβάζ: Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ