Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιβαδειά:«μαϊμού» πωλητές ξάφρισαν τις οικονομίες ηλικιωμένης

Ταυτοποιήθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ο ένας από τους δυο «μαϊμού» πλανόδιους πωλητές που είχαν ξαφρίσει τις οικονομίες μιας ηλικιωμένης στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, στις 18 Απριλίου.

Οι δράστες είχαν βρει την γριούλα μόνη στην αυλή του σπιτιού της και ο ένας την απασχόλησε με πρόφαση την πώληση οπωροκηπευτικών προϊόντων, ενώ ο άλλος μπήκε στο σπίτι, άρπαξε όσα χρήματα βρήκε και έγιναν καπνός. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και τα στοιχεία ταυτότητας του δεύτερου ερευνώνται.

«Μακρυχέρα» έκλεψε πορτοφόλι στον Πύργο

Είχε μακριά χέρα, αλλά όχι… γρήγορα πόδια μια Ελληνίδα που πλησίασε έναν άνδρα στον Πύργο, τον απασχόλησε και έκλεψε το πορτοφόλι του που περιείχε 150 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα! Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την εντόπισαν λίγα λεπτά μετά την διαφυγή της, της έκαναν σωματικό έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή της το κλεμμένο χρηματικό ποσό. Στην συνέχεια, η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Κακουργηματική δίωξη στον οδηγό της Corvette που σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο

 

πηγή: protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ