Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στην ανακρίτρια λέγοντας ότι «είναι προκατειλημμένη»

Συμπληρωματική απολογία… εξπρές για τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη, ο οποίος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας με το πρόσχημα ότι είναι προκατειλημμένη και δεν έχει κάνει δεκτό κανένα από τα αιτήματά του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρους του για ακόμη δύο βιασμούς. Παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισή του Αλέξης Κούγιας παρέδωσε υπόμνημα και ζήτησε εκ νέου κατ’ αντιπαράσταση εξέταση.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του. «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Δολοφονία Άλκη: Ένας από τους δράστες τραβούσε βίντεο την ώρα που μαχαίρωναν τον 19χρονο

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού». Ο ποινικολόγος αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής». Ανέφερε δε ότι όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι . Όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, “ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».

πηγη: efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ