Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μακάβριο εύρημα στην Χαλκιδική: Παιδί ξέθαψε ανθρώπινο κρανίο και σκελετό

Μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν στην παραλία του Αγίου Μάμαντος του Δήμου Προποντίδας στη Χαλκιδική, καθώς ανυποψίαστοι λουόμενοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makthes.gr, τα ανθρώπινα οστά βρήκε ένα παιδάκι την ώρα που έπαιζε και έσκαβε στην άμμο με τη μητέρα του, και μάλιστα μόλις δυο μέτρα από το νερό!

“Αρχικά νομίζαμε ότι επρόκειτο για οστά κάποιου σκύλου. Όσο έσκαβαν η σύζυγος και το παιδί έβρισκαν σιγά σιγά όλο και περισσότερα οστά, ώσπου έφτασαν στην οδοντοστοιχία και το κρανίο. Τότε αντιληφθήκαμε ότι μιλάμε για ανθρώπινο σκελετό”, λέει αποκλειστικά στο makthes.gr, ο πατέρας του παιδιού.

agios-mamas-osta1.jpg

Μ ε τους λουόμενους να βρίσκονται σε σοκ, ερωτηματικά σχετικά με το πώς βρέθηκαν εκεί και ότι κανένας τόσα χρόνια δεν τα ανακάλυψε, είναι από τα πρώτα που θα εξετάσουν οι Αρχές.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Σοκαριστικό βίντεο: Πολίτης “συνέλαβε” παράτυπους μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι ενημέρωσαν τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, ώστε να πραγματοποιήσουν τις σχετικές έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

agios-mamas-osta5.jpg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ