Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλο το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά απασχoλεί σήμερα τον βρετανικό Τύπο, εξαιτίας τόσο της ειδεχθούς φύσης του εγκλήματος αλλά και της βρετανικής καταγωγής της άτυχης νεαρής μητέρα.
Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, ο βρετανικός Τύπος μέσα από ρεπορτάζ είχε αναφερθεί στη δυσκολία εύρεσης υπόπτων ωστόσο η ομολογία του συζύγου εκτίναξε το ενδιαφέρον του.

Στο άρθρο του για την υπόθεση η εφημερίδα Guardian στέκεται στην εσπευσμένη μεταφορά του 33χρονου με ελικόπτερο στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. ενώ παρουσιάζει όλους τους ισχυρισμούς του που είχε αρχικά κάνει για τους τρεις ληστές που εισέβαλαν τάχα στο σπίτι του: «Είχε ισχυριστεί ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους στη Γλυκά Νερά, ένα βορειοανατολικό προάστιο της Αθήνας, στις 11 Μαΐου. Η Καρολάιν Κράουτς, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή από ασφυξία στη σοφίτα σε ένα κρεβάτι δίπλα στην 11 μηνών κόρη της. Το βρέφος δεν τραυματίστηκε.

Εκτενές ρεπορτάζ και από το βρετανικό Sky News.

Οι ελληνικές αρχές είχαν εκδώσει ανταμοιβή 300.000 ευρώ για πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα. Την Πέμπτη, οι αρχές δήλωσαν ότι ήρθαν στο φως νέα στοιχεία» αναφέρει μεταξύ άλλων η βρετανική εφημερίδα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά έγιναν απευθείας πρωτοσέλιδο στην Daily Mail, με τη βρετανική εφημερίδα να αναφέρει όλο το χρονικό της υπόθεσης, και τις υποψίες των αρχών για τον ρόλο του 33χρονου συζύγου.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  6 στους 10 Έλληνες πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέες ανέπαφες λύσεις πληρωμών

Η εφημερίδα είχε παρακολουθήσει την υπόθεση από την αρχή, κάνοντας λόγο για στυγερή δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας. Το έγκλημα απασχόλησε πολύ τους Βρετανούς, που μαζί με τους Έλληνες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Στο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται ακόμα πως το ζευγάρι είχε μαλώσει πριν τη δολοφονία και είχε ανταλλάξει μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο.

Ακόμα σημειώνει τα νέα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές να καλέσουν τον πιλότο εκ νέου για κατάθεση, όπως το έξυπνο ρολόι που φορούσε η 20χρονη κοπέλα.

Στη συγκλονιστική υπόθεση αναφέρεται στο πρωτοσέλιδό της και η Mirror η οποία αναφέρει στον τίτλο: «Ο σύζυγος 20χρονης βρετανίδας μητέρας που δολοφονήθηκε πλάι στην 11 μηνών κόρη της, ομολογεί το έγκλημα».

Εκτενές άρθρο στο θέμα αφιέρωσε και το Sky News αλλά και ο Independent στάθηκε και στο γεγονός ότι μόλις λίγα λεπτά πριν μεταφερθεί από τους αστυνομικούς για την τελευταία ανάκριση, ο καθ’ ομολογία δράστης αγκάλιαζε τη μητέρα του θύματος.

πηγή: cnn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ