Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Δεν «τσιμπάμε» στις προκλήσεις της Τουρκίας – Κλιμακωτή επιδότηση στο ρεύμα

Συνέντευξη στον Sfera 102,2 παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη και την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. «Δεν τσιμπάμε στις προκλήσεις της Τουρκίας, ξέρουν όλοι ότι δεν παίζουν με την Ελλάδα», το μήνυμα που έστειλε στην Άγκυρα.

«H επιλογή μας είναι να μην “τσιμπάμε” στις προκλήσεις. Είναι σίγουρα και προεκλογικό παιχνίδι» είπε και πρόσθεσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι το 63% των Τούρκων δεν θεωρεί την Ελλάδα απειλή. «Είμαστε καταδικασμένοι να συνυπάρχουμε, αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που αν και δεν απέκλεισε τον διάλογο, διεμήνυσε πως όλοι ξέρουν ότι δεν παίζουν με την Ελλάδα.

«Θα είμαι πολύ αυστηρός ως προς τα όρια που θέτουμε. Με τις συμμαχίες που έχουμε, ξέρουν όλοι ότι δεν παίζουν με την Ελλάδα. Από την άλλη πρέπει να συζητάμε και να λύνουμε τις διαφορές μας ή να συζητάμε και να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, χωρίς να πλακωνόμαστε. Χρειαζόμαστε κάθε μέρα αυτή την ένταση και αυτό το δηλητήριο;» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Έρευνα στο ΓΕΣ για «περίεργο» βίντεο που φέρεται να δείχνει Αλβανούς να δίνουν στρατιωτικά παραγγέλματα σε Έλληνες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ