Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πληθώρα συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα Σάββατο 15/5 στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή γίνεται στις 11.00 το πρωί οπότε και το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει πικετοφορίες ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπ. Εργασίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπς και στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης.
Πικετοφορίες θα πραγματοποιηθούν από το ΠΑΜΕ και στις 19.00 στην Πλατεία Ευόσμου και στον πεζόδρομο Καλαμαριάς.

Στις 12.00 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών θα πραγματοποιήσει επίσης πικετοφορία για την επαναλειτουργία των πανεπιστημιακών σχολών.

Την ίδια ώρα, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους η ΕΔΥΕΘ, το ΠΑΜΕ και μέλη της Παλαιστινιακής Κοινότητας θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία για τα γεγονότα στη Λωρίδα της Γάζας.

Επίσης στις 12.00, στην Πλατεία Καμάρας, αντιεξουσιαστές θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας.

Το απόγευμα, στις 17.00, στη συμβολή των οδών Μακεδονικής Αμύνης και Γκαρμπολά η συνέλευση κατοίκων άνω κέντρου και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία ενάντια στην παρουσία της αστυνομίας στην Αρχαία αγορά.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  “Σφραγίζεται” με ΝΟΤΑΜ ο εναέριος χώρος στην Αττική για drones λόγω της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Επίσης στις 17.00, με αφετηρία το δημαρχείο Παύλου Μελά θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ.

Την ίδια ώρα, οι Ενωμένοι Μακεδόνες δίνουν ραντεβού στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στα μάσκες, τα τεστ και τα εμβόλια ενάντια στον κορωνοϊό.

Τέλος, στις 18.00, στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου, στη νέα παραλία, η πρωτοβουλία μουσικών καλλιτεχνών θα πραγματοποιήσει μουσική διαμαρτυρία για τα προβλήματα του κλάδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ