Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη οπαδός του Παναθηναϊκού που ταυτοποιήθηκε από βίντεο

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε ταυτοποιηθεί από βίντεο και για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη συμμετοχή του στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή του Γκύζη, ενώ ακολούθησε κατ’ οίκον έρευνα.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, όπως διαπιστώθηκε από εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος, συμμετείχε στην πορεία των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την Opap Arena και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσουρή.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα για να του ασκήσει κατηγορητήριο. Ακολούθως, θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης

Την ίδια στιγμή, η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ύστερα από την έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα, που εξετάζονται, και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ