Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεκρός ο 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ που έπαθε ανακοπή την ώρα που οδηγούσε στο Λευκοχώρι Αρκαδίας

Έχασε τη ζωή του ο 47χρονος οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ που χθες Κυριακή έπαθε ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι στο Λευκοχώρι Αρκαδίας.

Υπενθυμίζεται πως το λεωφορείο μετά από αδιαθεσία του οδηγού εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο γκρεμό. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία κοπέλα επιβάτης, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και παρά το σοκ της είναι καλά στην υγεία της.

Αντίθετα, σύμφωνα με το anagnostis.org, ο 47χρονος οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός όταν ένιωσε αδιαθεσία έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια και κατέβηκε για λίγα λεπτά, όμως όπως αναφέρει το arcadiaportal ανεβαίνοντας ξανά στην θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό και να σταματά στο χείλος του.

Νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ στην Αρκαδία: «Ήταν υγιέστατος, είχε κάνει εξετάσεις τον Ιούνιο»

«Ήταν υγιέστατος, είχε κάνει εξετάσεις τον Ιούνιο»

«Το περασμένο καλοκαίρι είχε κάνει κανονικά τις εξετάσεις του και ήταν υγιέστατος» λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Νίκος Κουτσόγιωργας για τον άτυχο 47χρονο που το βράδυ της Κυριακής (5.11.2023) ενώ οδηγούσε το λεωφορείο με κατεύθυνση την Τρίπολη, έπαθε ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι.

«Ο Δημήτρης ήταν χρόνια στα ΚΤΕΛ. Λόγω της πανδημίας είχε σταματήσει για περίπου δύο χρόνια και πριν την covid δούλευε σίγουρα 5-6 χρόνια, και τώρα επανήλθε τον τελευταίο χρόνο» και επισημαίνει ότι «είχε περάσει κανονικά ιατρικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται από το νόμο. Το περασμένο καλοκαίρι, τον Ιούνιο είχε κάνει τις εξετάσεις. Είχε φέρει πιστοποιητικό υγείας. Υγιέστατος. Είχε προσκομίσει όλα τα απαιτούμενα εκ του νόμου πιστοποιητικά υγείας, με πρωτάρχον εκείνο του καρδιακού. Είχε εξεταστεί από καρδιολόγο, από ψυχίατρο και από παθολόγο. Αν και προβλέπεται κάθε πέντε χρόνια, εμείς έχουμε και γιατρό υπηρεσίας στο ΚΤΕΛ κάθε μέρα. Δεν είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι στην υγεία του» δηλώνει για τον οδηγό που έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Στα 77 τα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – Σε ποιές περιοχές εντοπίστηκαν

Ο άτυχος οδηγός των ΚΤΕΛ στην Αρκαδία σύμφωνα με τον κ. Κουτσόγιωργα «ήταν ένα καλοκάγαθο παιδί, πάντα πρόθυμο για την δουλειά του. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε φέρει ποτέ κάποιο πρόβλημα στην υπηρεσία του ΚΤΕΛ. Όπου τον δρομολογούσαμε ήταν πάντοτε ευδιάθετος και άνθρωπος που ήθελε να κάνει την δουλειά του».

Τραγική ειρωνεία είναι ότι πέρσι έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του αδικοχαμένου 47χρονου από καρδιά. Τώρα ο θρήνος για την μητέρα και τη γιαγιά του οδηγού είναι ανείπωτος. «Ο Δημήτρης δεν ήταν παντρεμένος, δεν είχε παιδιά αλλά έχει δύο αδέρφια που μένουν στην Αμερική. Ήμασταν συμμαθητές με τον πατέρα του αλλά πέθανε πριν ένα χρόνο, και εκείνος από καρδιά. Είναι δύσκολες στιγμές» λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ο οποίος τονίζει τα προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα πέντε ημερών είναι το δεύτερο περιστατικό όπου οδηγός λεωφορείου παρουσιάζει ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χαθεί ανθρώπινη ζωή.

Την περασμένη Τετάρτη (1.11.2023) στην Θεσσαλονίκη, ένας οδηγός αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δύο οχήματα και μία ηλεκτροκίνητη μηχανή, την οποία οδηγούσε μία 40χρονη γυναίκα, της οποίας ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ