Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Με πόλεμο απείλησε ευθέως την Γαλλία ο Μεντβέντεφ

Μια λεκτική αντιπαράθεση άνευ προηγουμένου ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Μερ και τον πρώην πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με αφορμή την Ουκρανία. Μάλιστα ο Μενβέντεφ δεν δίστασε να απειλήσει με πόλεμο την Γαλλία.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε:  «Θα προκαλέσουμε την κατάρρευση της ρωσικής οικονομίας μέσω των δυτικών οικονομικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία». Και πρόσθεσε: «Η ισορροπία οικονομικής και χρηματοπιστωτικής δύναμης είναι σαφώς υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία ανακαλύπτει την οικονομική της ισχύ».

Ο αντιπρόεδρος του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξεμάνη απάντησε στον Μπρουνό Λεμέρ μέσω του Twitter: «Προσέξτε τα λόγια σας κύριοι! Και μη ξεχνάτε ότι στην ανθρώπινη Ιστορία, οι οικονομικοί πόλεμοι πολύ συχνά μετατράπηκαν σε πραγματικούς».

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Γκ. Μαγιορκίνης: “Στο τραπέζι” ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μαθητών κατά της covid-19 σε επόμενη φάση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ