Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

Top 5 This Week

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός για σήμερα Τρίτη 27/7 – Αναλυτική πρόγνωση

Προβλέπονται λίγες  νεφώσεις  στα  βόρεια ηπειρωτικά οι οποίες μετά το μεσημέρι  θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται  στα δυτικά   να σημειωθούν μεμονωμένες μπόρες  κυρίως στα ορεινά. H  θερμοκρασία σε ανοδο  θα  φθάσει το μεσημέρι στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40  με 41  βαθμούς και στα νησιά τους 35 με 37 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι από βόρειες  και  βορειοδυτικές  διευθύνσεις θα φτάσουν τα 7 μποφορ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Την  Τετάρτη το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα  είναι η άνοδος της θερμοκρασίας η οποία από την Πέμπτη θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, την Τριτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις με πιθανότητα το απόγευμα για πρόσκαιρες μπόρες στα δυτικά  . Η θερμοκρασία από  16 έως 39 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αίθριος.Το θερμόμετρο από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια και μετά το μεσημέρι πιθανότητα για  πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά της Ηπείρου . Η θερμοκρασία από 18 έως  37  βαθμούς.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ -  Συναγερμός στις Συκιές Θεσσαλονίκης: Φωτά σε πιλοτή πολυκατοικίας, σοβαρές ζημιές σε 4 ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Στην Πάτρα ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, αίθριος. Ο υδράργυρος από 20  έως 39  βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 33  βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος. Οι άνεμοι  βόρειοι έως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 31  βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αίθριος. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 7  μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 24  έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα  ηλιοφάνεια . Ο υδράργυρος από 21  έως 39  βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια . Άνεμοι βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 26  έως 36  βαθμούς Κελσίου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ